Printer-friendly version Send to friend

Antistres program

Program traje 2 nedelje i prilagodjen je životnim navikama pojedinca.
 
 1. Inicijalni razgovor s lekarom i popunjavanje upitnika radi preciznijeg odredjivanja individualnih stresogenih faktora.
 2. Test intolerancije i određivanje individualnog načina ishrane kao prvi korak ka rasterećenju organizma na svim nivoima.
 3. Skrining funkcionalni test obuhvata
  • A/ Kardiotahometar – funkcionalna i energetska dijagnostiku pomoću koje se dobijaju jasne informacije o trenutnom nivou stresa i energetskih rezervi, biološke starosti organizma i najbitnijih samoregulatornih funkcija. Test daje konkretne smernice odakle krenuti kako bi se na skali umora pošlo u drugom smeru – prema obnovi.
  • B/ Pregled žive kapi krvi daje uvid u kiselost unutrašnje sredine i prisustvo kandide i parazita koji predstavljaju bitan stresogeni faktor za organizam i podloga su za razvoj mnogih hroničnih bolesti
 4. Četiri individualno koncipirane kvante terapije (2x nedeljno) sa ciljem jačanja otpornosti organizma na stres, detoksikacije i podizanja ukupnih psihofizičkih kapaciteta. Terapije se sprovode individualno. Izbor aparata na kojem će se terapije primenjivati zavisi od samog slučaja.
  • U sklopu terapije pacijent dobija 300 ml smutija posebno namenjenog za ublažavanje stresa, detoksikaciju organizma i izuzetno bogatog antioksidantima.
 5. Aromaterapija – individualne kombinacije aromatičnih ulja kao najprirodniji način harmonizacije organizma i postizanja mentalnog i emocionalnog balansa. Dvonedeljni program aromaterapije obuhvata:
  • Dve aromamasaže u trajanju od 45 min.
  • 2 kupke nogu ili tela sa eteričnim uljima i morskom solju ( trajanje jedne kupke je 20minuta)
  • Kombinacije ulja za kućnu upotrebu- inhalator
 6. Individualne kombinacije Bahovih kapi i kombinovanih homeopatskih preparata sa antistres efektom (doza za mesec dana).
 7. Ozdravljujući sistem vežbe – Norbekov. Dvonedeljni program ima za cilj da se vežbe dobro savladaju a kasnije da ih svako izvodi u kućnim uslovima. Imaju ozdravljujuci karakter, balansiraju , regenerišu i podmlađuju organizam.
 8. Analiza hronobioloških ciklusa (bioritam). Usaglašavanje ličnih aktivnosti osobe sa vlastitim hronobiološkim ciklusima predstavlja ogromno rasterećenje organizma i omogućava mu da se na prirodni način regeneriše.

 

Cena paketa je 25.000 din.