Printer-friendly version Send to friend

Novosti

Gradite svoj imunitet prirodnim putem

Reindrop masaža eteričnim uljima

Reindrop masaža eteričnim uljima je nova dimenzija života. Kiropraktičar iz bočice. Masaža za telo i dušu. Prekrasna tehnika koja detoksikuje, uklanja energetske blokade i dovodi telo do strukturnog, energetskog i emocionalnog balansa. Nanošenjem većih količina eteričnih ulja na kičmu, ublažavaju se problemi vezani za samu kičmu i okolne mišiće a zbog povezanosti svakog pršljena sa unutrašnjim organima, terapijsko delovanje ove moćne tehnika širi se na čitav organizam.

Program za pročišćenje, obnavljanje i podmlađivanje organizma

Suština i cilj programa su da se potpuno prirodnim sredstvima postigne: izbacivanje nakupljenih toksina iz tela metaboličko, energetsko i psihološko rasterećenje organizma podizanje njegove vitalnosti i svih  samoobnavljajućih   kapaciteta  smanjenje  biološke starosti, tj. podmlađivanje organizma iznutra. Program obuhvata:

Ciklus predavanja kineske tradicionalne medicine

KINESKA TRADICIONALNA  MEDICINA I NJENA PRAKTIČNA PRIMENA TOKOM ODREĐENOG GODIŠNJEG DOBA Zima --- Plovite svojim dubinama

Terapija ventuzama

Prevencija bolesti Kupiranje ili tretman čašama poznatim kao ventuze, jeste drevna tehnika koja se u različitim formama javlja kod mnogih naroda. Takodje je i jedna od metoda kineske tradicionalne medicine. Kupiranje važi za efektnu terapeutsku tehniku koja se koristi sama ili u kombinaciji sa akupunkturom, moksibustijom, tuinom (masažom) ili biljem.