Zdravlje

Da li se to mi budimo?

Da li se mi to budimo

Niko više, pa ni najveći skeptici, ne može ostati ravnodušan na priče i teorije o paralelnoj stvarnosti, petoj dimenziji i promeni ljudske svesti. Samo neki od naučnika i teoretičara novijeg doba kao što su Mičio Kaku (Fizika nemogućeg), Majkl Talbot (Holografski univerzum), Brus Lipton (Biologija verovanja) ili Sal Rakeli (Zemljine promene), svojim istraživanjima su uveliko pomerili granice našeg poimanja života, vremena i budućnosti.

Jedna od najčešćih pozitivnih afirmacija koju ističu učitelji životne filozofije jeste: “Život je čudo i zahvalni smo za sve čudesno čemu smo svedoci.”

  • Medjutim, mi smo ujedno svedoci i promena u nama samima. Te promene često zbunjuju, počevši od potpune izgubljenosti do euforične radosti.
    Uočavamo mnogo više nego ranije pa postaje problem kako sve informacije protumačiti.
  • Sve više negativnosti, i na opštem i na individualnom planu, isplivava na površinu. Voleli bismo da ih sve iscelimo, ali kako?
  • Kao zmijski svlak, tako bismo da skinemo sa sebe i odbacimo stara ubedjenja, bol, tugu, nerazumevanje. Hteli bismo da do kraja otkrijemo to novo i tek naslućeno biće u nama koje bi sad i ovde da ima i dâ ljubav i radost. Dobrotu i zahvalnost.
  • Da imenujemo to što se dešava a što izmiče našoj kontroli.
  • Ali, svakome od nas pružena je mogućnost  da  postane nosilac promena koje priželjkujemo.

Krenimo:

-od usredsredjenosti na sad i ovde trenutak
-od sopstvenog razvoja i preispitivanja
-od sopstvene odgovornosti ali i ljubavi prema sebi
-od odgovornosti  drugih i ljubavi prema drugima
-od opraštanja sebi i opraštanja drugima
-od zahvalnosti na onome što nam je dato.

To je prirodna  uzročno-posledična veza  zasnovana na zakonu privlačenja.
To je evolucija duše, put budjenja čije ishodište je u svetlosti, u Izvoru, u Biću.
Ne podležimo željama ega koje su uvek suprotne željama duše jer ego uvek želi da ostane na zemlji dok duša teži prelasku u novi život.
Time pristajemo da iskažemo svu snagu Božanske ljubavi, spokojstva i inteligencije koje su  nam dostupne i da dostignemo univerzalno spokojstvo Više svesti.
Dopustimo sebi da zračimo ovom sjajnom ljubavlju kako bi naša istinska snaga obasjala svet na čudesan način.

HOLITIMED - Kuća Dobrih Vibracija