TERAPIJA

Isprobane kombinacije eteričnih ulja

Izobilje

Povećava protok kreativne energije i samopouzdanje. Oslobađa organizam od negativnih emocija i vraća obilje u naš život. Kada nam je život ispunjen – duša je srećna.

Protiv depresije

Uspostavlja unutrašnji mir i ravnotežu. Smanjuje anksioznost i stres, vraća samopouzdanje, poboljšava raspoloženje, memoriju i koncentraciju. Vraća želju za životom i donosi harmoniju sa okolinom.

Imunitet

Jača otpornost, deluje preventivno protiv gripa i prehlade, čisti prostor od virusa i bakterija, sprečava širenje infekcije.

Nesanica

Blagotvorno utiče na nervni sistem i donosi mirne i prijatne snove. Smanjuje umor akumuliran tokom dana, opušta telo, stvara osećaj smirenosti.

Kupka

Kupanje u kadi je jedan od najlepših načina da se uživa u dejstvu eteričnih ulja. Otklanja umor i stres, pojačava cirkulaciju i limfotok. Opušta napete mišiće i čisti toksine iz tela. Podiže raspoloženje.

Energija

Za uspešan početak dana! Podstiče želju za životom, obnavlja i podmladjuje telo i duh. Održava telo u dobroj formi.

Ljubav

Stvara osećaj ljubavi, nežnosti, topline, lakoće. Jača unutrašnji mir, harmoniju i lepotu.

Ljubav za srce.

Mir za dušu.

Harmonija

Podstiče osećaj dubokog mira i emotivnog blagostanja. Vraća balans i harmoniju u duh i telo. Stvara osećaj relaksacije i svežine. Vodi konstruktivnim idejama i mislima!

Samopouzdanje

Smiruje um, jača komunikaciju i kreativnost, osnažuje, donosi opuštenost, veru u sebe i u povoljan ishod  naših poduhvata.

Mentalna bistrina

Pomaže nam da razbistrimo misli, da jasno vidimo svoj cilj i nadjemo put do njega.

Koncentracija i fokus

Jača koncentraciju i samopouzdanje u svim zahtevnim životnim  situacijama. Energija se usmerava  tamo gde  je i pažnja. Vrlo dobro za učenje.

Zabrinutost

Donosi olakšanje  od nagomilanih briga.  Oslobadja od  osećaja  teskobe  i napetosti.  Podstiče veru u pozitivan ishod. Sve je dobro.

Čakre

Točkovi života. Energetska veza sa okolnim svetom. Njihova uskladjenost znači fizičko, psihičko i emocionalno  zdravlje.