Zdravlje

Vaš lični program zdravlja

Izazovnost vremena u kojem živimo uključuje i onaj možda najveći izazov – kako ostati fizički, psihički i duhovno zdrav.

Aktivirati nepresušne potencijale organizma kojima nas je priroda darovala – najbolja su odluka koju svaki pojedinac može da donese.

I zato: Napravite VAŠ LIČNI PLAN ZDRAVLJA I POKRENITE PROMENU!

Sa vama smo na tom putu.

U regularnoj lekarskoj praksi za očekivati je da se neko obrati lekaru u slučajevima kada postoji vrlo određen i prepoznatljiv zdravsteveni problem.

Šta medjutim uočavamo u poslednje vreme?
Sve veći je broj ljudi koji nam se obraća za pomoć sa vrlo nedefinisanim subjektivnim smetnjama: uznemirenost, mentalni i fizički umor, bezvoljnost, strah, umanjena efikasnost, gubitak kompasa u svakodnevnim aktivnostima, pad kreativnosti, ideje su se izgubile, radost se istopila.

Neki od pacijenata su svesni da su se promenili. Neki nisu – oni se jednostavno ne osećaju dobro i zbunjeni su zbog toga.

To je posebno stanje koje sa jedne strane ne postoji u šifarniku medicinskih dijagnoza a sa druge strane vrlo tačno odslikava ono što većina oseća.

Šta se desilo?

Naš organizam savršeno zna šta treba da uradi, kojim segmentima je potrebna pomoć i njima šalje energiju obnove i podrške. Na taj način održava stanje zdravlja i to je proces koji se odigrava bez prestanka, to je jedan svojevrsni perpetuum mobile.

Taj čudesni mehanizam samoregulacije može besprekorno da se odvija u okvirima normalnih okolnosti. Ali ako okolnosti nisu normalni i ako to predugo traje, na delu je ozbiljan proboj, atak na sistem samoregulacije.
Najverovatnije ćemo se svi složiti da okolnosti u kojima živimo nisu normalne i da su kapaciteti našeg bića – i fizičkog i mentalnog i emocionalnog pred velikim izazovom.

Možemo li da mu pomognemo i kako?

Koji je po nama pravi put?

Na osnovu našeg znanja i dugogodišnjeg iskustva, osmislili smo nekoliko koraka koje vam savetujemo da uradite i u kojima vam mi možemo pomoći.

 1. Oslušnite svoj organizam i prepoznajte ono što vas tišti. Zaključite da li imate motiv da napravite neke promene.
 2. Podelite svoje tegobe sa lekarom iz naše ordinacije – on će sagledati sa svoje strane vaš problem.
 3. Uradite potrebne preglede iz domena kvantne medicine.
  • Test na biorezonantnom skeneru kojim ćete dobiti informacije o funkcionalnom stanju organizma.
   • Saznaćete kakvo je vaše energetsko stanje, kako funkcionišu čakre i meridijani, koliki je vaš rezervni kapacitet, kolika je biološka starost vašeg organizma, nivo stresa, stepen intoksikacije, saznaćete i koja su vaša slaba mesta koja traže podršku.
  • Pregled žive kapi krvi.
   • Saznaćete da li je vaše telo kiselo, imate li toksine ili pak kandidu i parazite – oni mogu da izazovu niz zdravstvenih problema.
  • Uradite test intolerancije, promenite ishranu. Uvešćete organizam u metabolički i energetski balans, a to je isključivo u vašim rukama.
 4. Uradite kraću seriju terapija iz domena kvantne medicine. Ona će regenerisati vaše telo, osnažiti psihu, ukloniti blokade i ojačati slaba polja.
 5. Terapijska upotreba eteričnih ulja, homeopatske simptomatske terapije i  Bahovih kapi će pomoći u rešavanju konkretnih problema i dovesti do transformacije organizma na fizičkom, emocionalnom i energetskom nivou.

Naš terapijski koncept i ciljevi oslanjaju se dostignuća nove medicinske grane - REGENERATIVNE MEDICINE.

Ta nova medicinska paradigma se usresređuje na samoobnavljajuće sposobnosti tela i na njegovu sposobnost da se samo isceljuje.
Uvereni smo da će regenerativna medicina postati vodeća grana u budućnosti iz oblasti ljudskog zdravlja.

Dobro došli svima koji misle na sličan način!